Verhuizing en Certificaat Emmett-therapeut

Verhuizen
Na meer dan 6 jaar praktijk  in Fitness-house Nieuwland ga ik afscheid nemen. Het is dubbel, want ik heb daar de kans gekregen om vanuit niks te beginnen en veel opgebouwd,  een erg  leuke tijd gehad en ontzettend veel leuke mensen ontmoet.  En dat geldt ook voor  Fysio Centrum Hoogland, waar ik ruim 2 jaar met veel plezier heb gewerkt.
Maar soms komt er zo’n mooi aanbod voorbij en dan moet je de knoop doorhakken. Het is nu tijd voor een nieuwe omgeving en nieuwe ideeën!

Op 19 december ga ik verhuizen naar het Centrum voor therapie, training en welzijn Qi aan de Amsterdamseweg 43A.  Hier alvast een indruk van de ruimte:

Ruimte Qi-3
Ruimte Qi-4

Emmett-Therapie
2 weken geleden heb ik mijn Certificaat Emmett-therapeut gehaald, dat betekend dat ik  module 1 tot en met 4 heb afgrond. Module 5 moet ik nu nog afronden in januari en daarop volgend module 6. Daarna ben ik Full practitioner Emmett-therapie.
Naast het behalen van het Certificaat hebben we weer veel bijzondere nieuwe technieken geleerd, dus daar kunnen we weer flink mee aan de slag de komende periode.