Soft laser fotonentherapie

Wat is fotonentherapie?
Dit is een moderne therapievorm waarbij (soft laser) licht wordt overgedragen aan het lichaam. Deze therapie kan zowel afzonderlijk als aanvullend bij andere therapieën (het ondersteund en versterkt deze) worden toegepast.
Het lichaam wordt gestimuleerd om zichzelf te herstellen en genezenen en kan daarom toegepast worden bij zeer diverse gezondheidsproblemen bij volwassenen en kinderen met lichamelijke en/of psychische klachten, zowel acuut of chronisch.
Behandeling met laser fotonentherapie gebeurt met de Hyper-Photon 3D, het licht wordt opgenomen via de ogen en de huid en vervolgens door het hele lichaam verspreid.
Doordat er niet alleen wordt gewerkt met licht, maar ook met frequenties die het lichaam weer in balans en de hersenfrequentie omlaag brengen, is het ook zeer goed toepasbaar bij het reduceren van b.v. stress en burn-out klachten.

Foto medifoton 2

Ken je deze therapie nog niet? Dan is het zeker de moeite waard om eens een proefbehandeling te ervaren:
Flyer aanbieding fotonentherapie 2018