Emmett Full Practitioner diploma is binnen!

Zo…… alweer 3 dagen Emmett-training erop zitten.
Afgelopen woensdag 23 maart Full Practitioners  day als afsluiting van een jaar Emmett-techniek modules 1 t/m 6. Met aan het einde van deze dag de ontvangst van onze diploma’s, ik ben nu dus officieel Full Practitioner!
IMG_0500 emmett diploma

Maar ik heb daarnaast ook nog zondag en maandag 20 en 21 maart EP (=Emmett Professional) 1 gevolgd.
Deze EP trainingen zijn een resultaat van een continue ontwikkeling van Ross Emmett en de Emmett-techniek.
Hierin nieuwe behandelpunten, sequences en ook nieuwe manieren om de al bekende Emmett- punten en belangrijke keypoints te combineren.  De sequences zijn een serie van opeen volgende Emmett-moves, die  in de praktijk bij bepaalde klachten goed resultaat hebben gegeven.
Al met al een zeer bijzondere aanvulling en afsluiting ….en een goede voorbereiding op EP2 op 22 en 23 april met Ross Emmett zelf!