Emmett-Professional level 2 met Ross Emmett

Al weer een week geleden op 22 en 23 april heb ik  Emmett-Professional level  2 gevolgd en we kregen les van van Ross Emmett.
Wat een bijzondere ervaring om les te krijgen van de persoon die de techniek heeft ontwikkeld.  Ik heb natuurlijk zoveel mogelijk gevraagd en geprobeerd alles goed te onthouden of op te schrijven.
Ik heb zo ontzettend veel geleerd deze 2 dagen en het was voor nu een mooie afsluiting van mijn Emmett jaar. Ik wil zeker nog verder met specialisaties EP3, 4, 5, 6 en de master, maar alles op zijn tijd. Nu even tijd om te evalueren en alles toe te gaan passen wat ik geleerd heb in module 6, EP1 en 2.

We hebben wederom mooie nieuwe moves, stretches en sequences geleerd voor benen (achilles, hielpijn en enkel), bekkenbodem/spanning binnenkant dijbeen (bekkenbodem-, prostaat-, vagina- en blaasproblemen), verbetering van het gehoor en zicht/focus en ondersteuning van de ademhaling.

En weet je dat de Emmett-techniek, maar ook de Dorntherapie heel goed toepasbaar is bij kinderen en baby’s. En dat je bij kinderen en baby’s vaak juist heel  goede resulaten kan behalen.

EP2 2016 1IMG_0510 EP2 2016 2

Op de foto met teacher Regi Scherrer en Ross Emmett en de EP2 groep van 22 en 23 april